Workshops en retraites

Agenda

Gratis Online sessie The Work – vrijdag 23 december

Onderhoud je mentale en emotionele fitness met een begeleide sessie van The Work van Byron Katie. Zorg dat je stress niet opstapelt en je relaties verbeteren.

Een keer per maand kun je helemaal gratis meedoen aan een persoonlijk begeleide Work sessie met Geertje of Veronique. In een uur bevraag je een stressvolle gedachte, en vervolg je je dag lichter en met meer helderheid.

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Deze sessies worden opgenomen en zijn terug te zien, je ontvangt de link na afloop van de workshop.

 


.

  Wanneer:
  Vrijdag 23 december 10.00 – 11.00 uur

  Waar: Online via Zoom

  Kosten: gratis

  Yoga & The Work dagen

  Deze dagen staan in het teken van verbinding met jezelf. Het is een prachtige combinatie voor het vinden van innerlijke vrede en rust in je hoofd en lichaam.

  De yogasessies helpen bij de verbinding met lichaam en geest. Door middel van adem en beweging kan de energie weer beter gaan stromen.

  De sessies met The Work van Byron Katie helpen je om duidelijk te krijgen wat er allemaal speelt in je hoofd. Wat zorgt voor stress, frustratie, angst, boosheid etc. Door middel van de vier vragen en omkeringen gaan we de overtuigingen onderzoeken en kijken wat waar is voor je. The Work bestaat uit vier eenvoudige vragen en iedereen met een open mind kan dit doen en hier levens veranderende inzichten en vrede vinden.

  Deze dagen worden gegeven in een fijne ruimte in het dorpje Hummelo in de prachtige Achterhoek.

   

   

  Programma:
  9.30 – 10.00 uur
  Ontvangst met koffie en thee
  10.00 – 11.15 uur Sessie The Work
  korte pauze
  11.30 – 12.30 uur Yogasessie (rustige yoga, voor iedereen toegankelijk, ook zonder ervaring)
  12.30 – 14.00 uur Lunch en vrije tijd. (de lunch wordt verzorgd en is bij de prijs inbegrepen, en er is voldoende tijd voor een heerlijke wandeling in de natuur op het prachtige landgoed Enghuizen).
  14.00 – 15.15 uur Sessie The Work
  korte pauze
  15.30 – 16.00 uur Yoga nidra (een oefening om het bewustzijn van de externe wereld naar de innerlijke wereld te verplaatsen. Het is zeer heilzaam en heeft een grote helende kracht. Veel mensen ervaren een dieper gevoel van vrede en verbinding met zichzelf. Het brengt je in een staat van harmonie en rust.)
  16.00 – 16.30 uur Afronden, ruimte voor delen en vragen.
  16.30 uur Vertrek

  Kosten:
  De kosten zijn € 125,- voor een dag, lunch is inbegrepen.

  Zelf meenemen: yogamat, meditatiekussen, dekentje
  (indien je dit niet (allemaal) hebt, geef het dan even aan, dan neem ik dit voor je mee)

  Data 2023:

  • Zaterdag 25 maart
  • Zaterdag 27 mei
  • Zaterdag 24 juni
  • Zaterdag 29 juli
  • Zaterdag 26 augustus
  • Zaterdag 30 september
  • Zaterdag 28 oktober
  • Zaterdag 25 november